Telefon

Mobil: 0730 - 29 20 61

Adress för vanlig post

Ann-Katrin Andersson
Gulleryd 2
332 91 Gislaved

Ann-Katrin Andersson

Som förskollärare och resurspedagog inom skolans värld möts jag ständigt av kommunikativa utmaningar. Med NVC har jag fått ett redskap som ger stor glädje och ökad trygghet i möten med barn, unga och vuxna.

För ett antal år sedan gick jag en handledarutbildning och kom i kontakt med ”Giraffspråket” för första gången. Det var ett förhållningssätt och en metod som gav ny energi åt mitt arbete och mitt liv. Det ledde till att jag gick HumaNovas 2-åriga utbildning till Diplomerad samtalscoach i Psykosyntes samt en introduktionsutbildning och ytterligare fördjupningar inom NVC.

Efterhand har jag känt att jag vill dela med mig av det jag tycker fungerar så bra genom att, förutom att vara samtalscoach och pedagogisk handledare, ge föreläsningar och hålla kurser om Empatisk kommunikation.

Jag är mor till tre vuxna söner och har två alldeles förtjusande barnbarn. Jag bor på landet och är ofta ute i skog och mark. Vintertid matar jag fåglarna utanför mitt köksfönster och jag kan stå långa stunder och studera dem. Jag älskar att läsa, lyssna på musik, sjunga och dansa. Det blir ett och annat korsord också.

Min önskan är att varje dag göra världen lite vänligare, om så bara i det lilla.